enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
18:29 CHP’li İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Işık, “Gaziemir’in ekonomik sorunlarının çözümü için Cumhurbaşkanı ile görüşmeye hazırım”
15:30 Haftalardır partisiyle ters düşen CHP’li Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, partisinden istifa etti…
13:07 Körfez uzatmalarda yıkıldı!…
12:07 Türk Dış Politikası Araştırma Merkezi’nin (TUDPAM) ‘Dış Bakış’ dergisinin 3. sayısı yayınlandı
22:50 Bakan Tunç, “Bu kişilerin sağlık durumları ve barınma şartlarının devletin tüm imkanlarıyla karşılanmak zorunda”
22:22 Bakan Tunç, “Yerli ve milli çözümler üretmeyi sadece tarihi bir sorumluluk olarak görüyoruz”
22:17 Bakan Tunç, “Veri ihlallerine karşı idari para cezaları getirildi”
21:36 Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Tarım ürünleri noktasında net ihracatçı konumdayız”
21:09 İletişim Başkanı Altun: “Siyonist katiller, gazetecilere düzenlediği saldırıda hakikati bir kez daha katletti”
20:50 Kurtulmuş: Terörsüz Türkiye meselesi, Türkiye’nin beka meselesidir
20:36 Bahçeli: Cunta demek CHP demektir, bunu bilmeyen de yoktur
20:25 Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti heyeti ile bu hafta görüşebilir
19:55 Türkiye Çin Geliştirme ve Destekleme Derneği’nden Cumhurbaşkanı Tatar’a ziyaret 
10:33 Kocaelispor itiraz edecek!…
09:51 Antalya tarihi Kaleiçi’nde surlarda bulunan bir mağarada 4 yıldır hayatını sürdüren 63 yaşındaki Hüseyin Urlu, sessiz sedasız yaşadığı mağarayı terk etti…
09:45 PROMOGIFT İstanbul, Türkiye’nin Sektördeki Gücünü Dünyaya Taşıyor
08:19 İnci Taneleri dizisindeki performansıyla hafızalarda iz bırakan başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü ve Efe Çelik’in mutlu anları!..
08:16 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) halkını kandırmaya devam ediyor!…
08:13 IJS Istanbul Jewelry Show, Türkiye Gümüş Takı Sektörüne İvme Kazandıracak!…
07:56 Ziraat Bankası’ndan Nisan Ayına Özel Kampanya: Bankkart Kullanıcılarına 1.500 TL’ye Varan Bankkart Lira Hediyesi…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ankara’nın en eğlenceli partisi Rengarenk Bahçe’deydi

Ankara’nın en eğlenceli partisi Rengarenk Bahçe’deydi
07.04.2023
A+
A-

90’lar 2000’ler Partisi, Ankara Rengarenk Bahçe’de büyük rağbet görürken, partiye katılanlar gönüllerince eğlendiler…

Bağımsız Birleşik Devletler ülkelerinden bayanlar, Women Club Ankara işbirliği ve Mariia Özdemir’in ev sahipliğinde Rengarenk Bahçe Meyhanede muhteşem bir parti düzenlendi. 90’lar 2000’ler isimli parti hanımlar tarafından çok büyük ilgi gördü.

DJ Mari’nin kabine geçmesiyle partiye gelen misafirler 90’lar ve 2000’li yıllara kendilerini ışınlanmış gibi hissettiler. DJ Mari’nin müzikleri ile parti fark yaratırken tabii ki, oyunlar ve yarışmalarda o yılların konseptine göre düzenlendi.

Partiye o yılların kıyafetleri ile katılanlar, yine aynı yıllarda popüler olan şarkılar eşliğinde gece boyunca gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

Ankara’da Bağımsız Birleşik Devletler ülkelerinden önemli simalarının da katıldığı parti, gecenin geç saatlerine kadar büyük bir coşku içerisinde devam etti.

Women Club Ankara ve Mariia Özdemir’in işbirliği ile düzenlenen Partide unutulmaz şarkılar, hatıralar ve özel şovlarla 90’lı 2000’li yılların esintisi yaşandı.

Kapıda misafirlerini karşılayan Olga Yemets ve Julia Gurme gelen misafirlere girişte o yılların eğlencelik aperatifleri olan ay çekirdeği ve sakız ikram ettiler. Ayrıca o yıllara ait kasetçalar, dergiler, içecekler. DVD’lerin bulunduğu stantta, kadınlar fotoğraf ve video çekmek için adeta birbirleri ile yarıştılar.

Gazeteci* Ali Fikret ER

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.