enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:53 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “25 Bin Öğretmen Atama” Müjdesi…
10:18 Resmi Gazete’de bugün! (16 Nisan 2025 Resmi Gazete kararları)
09:46 ‘Klasik’ Trump Elini Gösterdi
09:38 Esed rejimi ailesini, sağlığını ve en güzel yıllarını çaldı: Türkiye’ye sığınan bir gencin hikayesi…
09:37 Kocaeli Milletvekili Gergerlioğlu, “Özka Lastik Kartepe’yi mahvedecek!”
09:20 Gazze’de açlık ve susuzluk kol geziyor…
08:18 Bayramda Elektrikli Yolculuklara Yoğun İlgi: EN YAKIT, Sürücülerin Yol Arkadaşı Oldu!…
08:11 Terörsüz Türkiye Hedefinde Gelinen Süreç ve Sonrası
08:11 Trump – Netanyahu Görüşmesi ve Muhtemel Senaryolar
07:54 Payten ve Paratika, Agora Fintech’te yerini alıyor
07:52 Myanmar’da Ölümcül Depremin Ardından Milyonlarca Çocuk Risk
07:51 Trafik kazalarında rekoru hiçbir ülkeye kaptırmıyoruz
07:42 Diplomasiyi Yeniden Sahiplenmek
07:42 Almanya’da Yeni Koalisyonun Öncelikleri ve Türkiye ile İş Birliği, SETA’nın Analiz çalışmasında mercek altında…
09:23 “Yeni Filistin için mekansal vizyon”
08:15 Satır Aralarında Sanat
23:38 Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 2022’de şehit olan ve naaşına ulaşılamayan Piyade Uzman Çavuş Nurettin Tokyürek’in naaşına ulaşıldı…
23:16 Milletvekili Doğan Demir’in acı günü 
22:59 Öcalan’ın haziran sonuna kadar serbest kalacağı iddialarına ilişkin açıklama…
22:40 TBMM’de görüşülmekte olan İklim Kanun teklifi hakkında açıklama
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bayramda Elektrikli Yolculuklara Yoğun İlgi: EN YAKIT, Sürücülerin Yol Arkadaşı Oldu!…

Bayramda Elektrikli Yolculuklara Yoğun İlgi: EN YAKIT, Sürücülerin Yol Arkadaşı Oldu!…
16.04.2025
A+
A-

* Bayram tatilinde elektrikli araçlarla yapılan yolculuklar büyük oranda artış gösterdi. EN YAKIT, bayram boyunca günlük enerji satışını yüzde 110 artırarak rekor kırarken, sisteme kayıtlı araç sayısının yüzde 8’i kadar yeni kullanıcı kazandı, mobil uygulama kullanım oranını ise yüzde 60 artırdı. 

*Detayı haberimizde!…

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

İSTANBUL 16 NİSAN 2025 – Elektrikli araçlarla yapılan yolculuklar, bayram tatilinde dikkat çekici bir artış gösterdi. 

Tatilcilerin çevreye duyarlı ve ekonomik seyahat seçeneklerine yönelmesi, elektrikli araç kullanımını önemli ölçüde artırdı. Türkiye’nin ilk elektrikli şarj işletmecisi lisansına sahip EN YAKIT, hem bayram boyunca günlük enerji satışında rekor kırdı hem de kullanıcı sayısını artırdı.  

Resim önizlemesi

Yüzde 110 Arttı 

Bayram sonrası verileri değerlendiren EN YAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses, “Bayram, EN YAKIT için hem verimli geçti hem de önemli oranda yeni müşteri kazanımıyla sonuçlandı.  Bayram ve takip eden süreç boyunca günlük kWh satışımız yüzde 110 artarak yeni bir rekora ulaştı. Kayıtlı araç sayısının yüzde 8’i kadar yeni kullanıcı kazandık. En çok yeni kullanıcı kazandığımız şehirler İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa oldu. Bayram yoğunluğunu, kullanıcılarımıza her anlamda destek vererek ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sorunsuz bir şekilde yönettik” dedi. 

Mobil uygulama kullanım oranında da yüzde 60 artış yaşandığını aktaran Şenses, en çok kullanılan özelliklerin istasyon rezervasyonu, en yakın istasyon bulma ve Mil kazanımı sorgulama olduğunun bilgisini verdi.  

Resim önizlemesi

‘Stratejik Konumlardayız’ 

Şenses, şarj istasyonlarının lokasyonlarının yeni kullanıcı sayısındaki artışta önemli rol oynadığına dikkat çekerek “Bu da bize gösteriyor ki kaliteli ve stratejik noktalarda bulunmak, kullanıcı deneyimini doğrudan etkiliyor. Bu doğrultuda sorumluluklarımızın farkında olarak, bayram sonrası verileri de analiz ederek yeni dönem planlamalarımızı şekillendireceğiz. Kullanıcılarımıza konforlu bir şarj deneyimi sunmak adına kaliteli lokasyonlarda istikrarlı bir şekilde yer almaya devam edeceğiz. Tüm ekibimiz bu konuda özenle çalışıyor ve yeni iş birlikleriyle kullanıcı deneyimini daha da geliştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. 

Resim önizlemesi

7/24 Kesintisiz Destek 

EN YAKIT müşteri hizmetleri ekibi, bayram boyunca 7/24 kesintisiz destek sağlayarak kullanıcıların tüm taleplerine hızlı ve etkili çözümler sunmaya devam etti.  

Saha ekiplerinin yanı sıra, müşteri hizmetleri ve sosyal medya kanallarına gelen talepleri titizlikle değerlendirdiklerini kaydeden Şenses, geri bildirimler doğrultusunda lokasyon analizleri yaptıklarını aktardı. 

Resim önizlemesi

Sıra Beklemediler 

EN YAKIT kullanıcıları, bayram yoğunluğundan etkilenmemek için mobil uygulama üzerinden önceden rezervasyon yaparak istasyona gittikleri anda araçlarını kolaylıkla şarj etmenin konforunu yaşadı. Sadece soketi takarak otomatik olarak şarj başlatabilen En-ix (Tak ve Şarj Et) teknolojisiyle kullanıcılar, zamandan da tasarruf etti. 

Bayram tatili öncesinde tüm cihazların bakım ve temizlik süreçleri yapıldı ve bayram süresince kullanıcılara hijyenik bir deneyim sunuldu. Ayrıca THY Miles&Smiles iş birliği kapsamında hem karada hem havada avantaj sağlandı ve kullanıcılar Mil kazanmaya bayram döneminde de devam etti.  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.