enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:00 Bakan Fidan: PKK silah bırakırsa bölge ülkeleri ve halkları büyük istifade eder
22:31 Yerlikaya: Kahraman polislerimiz, milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz görevde
22:24 Doğum yardımı başvuruları başladı
22:16 Bayram tatilinde kazalarda 74 kişi yaşamını yitirdi
22:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özel’e hakaret davası
21:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ortaya çıkanlar, ortaya çıkacakların habercisidir
21:22 Ticaret Bakanı Bolat, Birleşik Arap Emirlikleri’nde İş İnsanlarıyla buluştu…
20:54 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) odaklı soruşturmalara karşı düzenlenen eylemlerle ilgili toplam 20 soruşturma açıldı…
19:32 Kocaeli’nin Derince ilçesindeki, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı durdu!
19:06 Yazı Tura Tiyatro Ekibi Ramazan Sonrası İlk Oyunuyla Sahnede
18:29 CHP’li İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Işık, “Gaziemir’in ekonomik sorunlarının çözümü için Cumhurbaşkanı ile görüşmeye hazırım”
15:30 Haftalardır partisiyle ters düşen CHP’li Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, partisinden istifa etti…
13:07 Körfez uzatmalarda yıkıldı!…
12:07 Türk Dış Politikası Araştırma Merkezi’nin (TUDPAM) ‘Dış Bakış’ dergisinin 3. sayısı yayınlandı
22:50 Bakan Tunç, “Bu kişilerin sağlık durumları ve barınma şartlarının devletin tüm imkanlarıyla karşılanmak zorunda”
22:22 Bakan Tunç, “Yerli ve milli çözümler üretmeyi sadece tarihi bir sorumluluk olarak görüyoruz”
22:17 Bakan Tunç, “Veri ihlallerine karşı idari para cezaları getirildi”
21:36 Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Tarım ürünleri noktasında net ihracatçı konumdayız”
21:09 İletişim Başkanı Altun: “Siyonist katiller, gazetecilere düzenlediği saldırıda hakikati bir kez daha katletti”
20:50 Kurtulmuş: Terörsüz Türkiye meselesi, Türkiye’nin beka meselesidir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gelin, Türkiye’nin önünde yeni bir dönemin kapılarını birlikte açalım.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gelin, Türkiye’nin önünde yeni bir dönemin kapılarını birlikte açalım.”
27.05.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “önce ülkem ve milletim” diyen vatandaşlara çağrıda bulundu.

TÜHA / TÜRKUAZ Ankara İnternational News Agency

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 27 Mayıs’ın demokrasinin en sancılı yol ayrımlarından, 29 Mayıs’ın da İstanbul’un fethiyle tarihin en önemli zaferlerinden olduğunu kaydetti.

Millet olarak bu iki günün tam ortasına denk gelen 28 Mayıs’ı acılardan ders aldıkları, zaferlerle gurur duydukları bir şölene çevirmek istediklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugüne kadar 85 milyon vatandaşın hayatına katkıda bulunan hizmetleriyle 81 vilayetin her karışına dokunan eserleriyle sözlerinin eri olduklarını ispatladıklarını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs’ta hep birlikte Türkiye Yüzyılı’nın etrafında kenetleneceklerine, büyük ve güçlü Türkiye yolculuğuna devam edeceklerine inandığını belirterek, şöyle devam etti:

“Buradan ‘önce ülkem ve milletim’ diyen tüm vatandaşlarıma çağrıda bulunuyorum. Gelin, Türkiye’nin önünde yeni bir dönemin kapılarını birlikte açalım. Gelin, ülkemizin asırlık demokrasi ve kalkınma eksiklerini 21 yılda nasıl beraberce telafi etmişsek Türkiye Yüzyılı’nı da omuzlarımızda birlikte yükseltelim. Gelin, birliğimize, beraberliğimize, ebedi ve ezeli kardeşliğimize 85 milyon olarak sahip çıkalım. Kökenine, inancına, mezhebine, meşrebine, siyasi tercihine bakmaksızın her bir insanımızın bu kutlu yürüyüşte yerini almasını arzu ediyoruz. 28 Mayıs gecesini taze bir başlangıca dönüştürmek için bizimle olmanızı bekliyoruz. Gönlümüz de kollarımız da milletimizin tüm fertlerine sonuna kadar açıktır.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.