TRABZON, 16 HAZİRAN 2026 -Trabzonspor'da Felipe Augusto’nun transfer trafiği hız kazandı.
Trabzonspor'da, Felipe Augusto’nun takımdan ayrılma olasılığı gündemdeki yerini koruyor.
Trabzonspor'da, Felipe Augusto’nun takımdan ayrılma olasılığı gündemdeki yerini koruyor. Rusya'nın Zenit kulübü, Brezilyalı futbolcu için bordo mavililerle görüşmelerini sürdürüyor.
TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency
Sezon başında Belçika ekibi Cercle Brugge'den kadroya katılan Brezilyalı futbolcu, gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti.
Rusya Premier Ligi ekiplerinden Zenit'in, uzun süredir takip ettiği 22 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor ile yürüttüğü görüşmelerde önemli mesafe kat ettiği öğrenildi.
Rus temsilcisinin teklifinin 16-17 milyon euro seviyelerinde olduğu, bonuslarla birlikte transfer bedelinin toplamda 20 milyon euro'ya ulaşabileceği ifade ediliyor.
Trabzonspor yönetiminin de sezon başında yaklaşık 5 milyon Euro yatırım yaptığı oyuncudan önemli bir gelir elde etmeyi hedeflediği belirtildi.
Taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu şekilde ilerlediği ve transferin kısa süre içerisinde netlik kazanabileceği ifade ediliyor.
Felipe Augusto, geride kalan sezonda Trabzonspor formasıyla başarılı bir performans ortaya koydu.
Brezilyalı futbolcu tüm kulvarlarda çıktığı 40 resmi maçta 15 gol kaydetti.
Trendyol Süper Lig'de ise 32 karşılaşmada 13 kez rakip fileleri havalandıran genç oyuncu, özellikle kritik maçlardaki performansıyla dikkat çekti.



Benzer Haberler
Trabzonspor'da, Felipe Augusto’nun takımdan ayrılma olasılığı gündemdeki yerini koruyor.
Fildişi Sahili - Ekvador maçı canlı izle | 2026 FIFA Dünya Kupası
İsveç - Tunus maçı canlı izle | 2026 FIFA Dünya Kupası
İsveç - Tunus maçı TRT 1'de
Galatasaray'da orta saha listesi genişliyor
Fenerbahçe’de Amrabat bilmecesi
Beşiktaş'ta gündem kaleci transferi
ABD’nin vize vermediği Somalili hakem Artan’ın Dünya Kupası ücretini FIFA ödeyecek