enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:30 Ankara ATO’da sanatseverler kapılarını açan ARTNOUVA sanat fuarı büyük ilgi görüyor
00:36 Bakan Yılmaz Tunç, “Geciken adalet, adalet değildir”
00:29 Yılmaz: “2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifimiz, bu kazanımlarımızı sürdürülebilir hale getirecek”
00:19 TBMM’de bütçe maratonu başlıyor
00:19 Dünya Gıda Üretimi Su Krizi Nedeniyle Risk Altında
00:13 Alman hükümetinin tartışmalı güvenlik paketinde neler var?
00:12 Katil soykırımcı İsrail’in Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğü iddia edildi
00:11 (TSKB) Başekonomisti ve Direktörü Ünüvar, “Mavi ekonomiyi, etki yatırımların finansmanı içerisinde yer alabilecek mavi tahvilleri de ajandamıza eklememiz gerekiyor”
00:10 Biden İsrail’in İran’ın Nükleer Tesislerini Hedef Almasına Karşı
00:09 Kitap: Sağlıklı bir toplum, sağlıklı bireylerden geçiyor!
00:08 İzmir-Bremen hattında ticaret-bilim-kültür zirvesi
00:07 Almanya’nın Düzensiz Göçü Önleme Çabaları
00:05 Ukrayna’daki İngiltere – ABD Rekabeti!
00:03 Zeytinyağı piyasası ve küresel ısınma
00:02 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi’nden notlar!
00:02 Florlu sera gazlarına ilişkin yönetmelik yayımlandı
00:01 NATO Savunma Bakanları Toplantısı’ndan notlar!
11:34 Pazar günü 81 ilde eş zamanlı orman temizliği yapılacak
11:06 Kocaeli Atılım Lisesi Arkadaşlığı Sahneye Taşındı
00:08 Yazı & Tura Doğaçlama Tiyatro’da Yeni Soluk
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Mina Nejadamin, Roche’un Klinik Operasyonlar Türkiye Ülke Lideri oldu

Mina Nejadamin, Roche’un Klinik Operasyonlar Türkiye Ülke Lideri oldu
29.06.2023
A+
A-

2012 yılından bu yana Roche Türkiye Klinik Araştırmalar ekibinde görev alan ve 2022 yılından itibaren Kıdemli Klinik Operasyonlar Liderliğini üstlenen Mina Nejadamin, 1 Haziran 2023 itibarıyla Klinik Operasyonlar Türkiye Ülke Lideri rolüne atandı.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency Sağlık ekosistemine inovasyon odaklı yenilikçi çözümler sunan Roche, yeni bir atamayı duyurdu. 2012 yılından bu yana Roche Türkiye Klinik Araştırmalar ekibinde yer alan ve 2022 yılından itibaren Kıdemli Klinik Operasyonlar Lideri görevini yürüten Mina Nejadamin, 1 Haziran itibarıyla yeni görevine başlayarak Klinik Operasyonlar Türkiye Ülke Lideri rolünü üstlendi.

Mina Nejadamin, Roche Klinik Operasyonlar Türkiye Ülke Lideri - winally.com Mina Nejadamin HakkındaUluslararası Ortak Lisans Programı ile İstanbul Teknik Üniversitesi ve Montana State University-Bozeman’da Biyomühendislik Bölümü’nden mezun olan Mina Nejadamin, 2011 yılında çalışma hayatına Pfizer’de Klinik Araştırmalar Yöneticisi olarak başladı. Eylül 2012’de Roche Klinik Araştırmalar ekibine katılan Nejadamin, Roche kariyeri süresince birden fazla coğrafyada klinik araştırma, tedarik ve kaynak yönetimi ve Türkiye’de İş Destek Grup Lideri olmak üzere farklı liderlik görevlerini yürüttü. Sonrasında Tedavi Alanı Lideri rolüyle geniş bir portföy ve coğrafyayı kapsayan Türkiye, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Hindistan’daki operasyonel faaliyetleri geliştirmek ve genişletmek adına çalışan Nejadamin, 2022 yılında Roche kapsamında gerçekleşen dönüşümle birlikte Kıdemli Klinik Operasyonlar Lideri olarak görevine atandı. Bu görevinde Meme & Jinekolojik Kanserlerde Klinik Operasyonlar Hastalık Alanı Komitesinde stratejik liderlik görevini yürüttü. 1 Haziran 2023 itibarıyla Klinik Operasyonlar Portföy Lideri rolüne atanan Nejadamin, yeni görevinde Klinik Operasyonlar Türkiye Ülke Liderliğini de üstleniyor. M-TR-00003398 Roche Hakkında1896 yılında İsviçre’nin Basel şehrinde kurulan ve markalı ilaçların ilk endüstriyel üreticilerinden biri olan Roche, dünyanın en büyük biyoteknoloji şirketi ve In Vitro Diagnostik (vücut dışı tanı) alanında dünya lideridir. Roche, dünya çapında insanların yaşamlarını iyileştirmek için tanı ve tedavi çözümleri geliştirmek üzere bilimsel mükemmelliğe ulaşmak için çalışmaktadır.Kişiye özel sağlık hizmetleri alanında öncü olan Roche, sağlık hizmetlerini toplum üzerindeki etkisini artıracak şekilde dönüştürmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Roche, her bir bireye en iyi sağlık hizmetini sunmak için birçok paydaşla iş birliklerine imza atarak, tanı ve tedavi alanındaki güçlü konumunu klinik uygulamalardan elde edilen veri içgörüleriyle desteklemektedir.Roche, çalışma alanlarında benimsediği uzun vadeli bakış açısı sayesinde Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksleri tarafından üst üste 13 kez ilaç endüstrisindeki en sürdürülebilir şirketlerden biri olarak seçilmiştir. Bu, Roche’un faaliyet gösterdiği her ülkede, yaptığı yerel ortaklar ile birlikte sağlık hizmetlerine erişimi artırma çabalarının bir sonucudur. Roche Grubu Amerika’da bulunan Genentech’in tamamına, Japonya’da bulunan Chugai Pharmaceutical şirketinin de çoğunluk hissesine sahiptir. Ayrıntılı bilgi için www.roche.com’u ziyaret ediniz.Bu açıklamada kullanılan veya bahsedilen tüm ticari markalar yasalarla korunmaktadır.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.