Bakan Albayrak’tan milli üretime destek açıklaması


TÜHA HABER / Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, “Yeni dönemde, yerli ve milli ihracat odaklı büyüme politikamızı daha güçlü şekilde uygulayabilmek için sanayicimize daha çok destek vereceğiz” dedi.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından bir video paylaştı. Albayrak, videoyu, “Yatırımlarımızdaki odağımız, milli üretim. Son dönemlerde ertelenen yatırımların daha güçlü bir şekilde devreye alınmasını hedefliyoruz” notuyla paylaştı.
Ayrıca, yeni dönemde, sanayicilere daha çok destek verileceğini açıkladı.Berat Albayrak✔@BeratAlbayrak
Yeni dönemde yerli ve milli ihracat odaklı büyüme politikamızı daha güçlü şekilde uygulayabilmek için sanayicimize daha çok destek vereceğiz.
Yatırımlarımızdaki odağımız: MİLLİ ÜRETİM. Son dönemlerde ertelenen yatırımların daha güçlü bir şekilde devreye alınmasını hedefliyoruz.
[TÜHA HABER AJANSI, 14 Haziran 2020]
Yorumlar