enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:30 Ankara ATO’da sanatseverler kapılarını açan ARTNOUVA sanat fuarı büyük ilgi görüyor
00:36 Bakan Yılmaz Tunç, “Geciken adalet, adalet değildir”
00:29 Yılmaz: “2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifimiz, bu kazanımlarımızı sürdürülebilir hale getirecek”
00:19 TBMM’de bütçe maratonu başlıyor
00:19 Dünya Gıda Üretimi Su Krizi Nedeniyle Risk Altında
00:13 Alman hükümetinin tartışmalı güvenlik paketinde neler var?
00:12 Katil soykırımcı İsrail’in Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğü iddia edildi
00:11 (TSKB) Başekonomisti ve Direktörü Ünüvar, “Mavi ekonomiyi, etki yatırımların finansmanı içerisinde yer alabilecek mavi tahvilleri de ajandamıza eklememiz gerekiyor”
00:10 Biden İsrail’in İran’ın Nükleer Tesislerini Hedef Almasına Karşı
00:09 Kitap: Sağlıklı bir toplum, sağlıklı bireylerden geçiyor!
00:08 İzmir-Bremen hattında ticaret-bilim-kültür zirvesi
00:07 Almanya’nın Düzensiz Göçü Önleme Çabaları
00:05 Ukrayna’daki İngiltere – ABD Rekabeti!
00:03 Zeytinyağı piyasası ve küresel ısınma
00:02 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi’nden notlar!
00:02 Florlu sera gazlarına ilişkin yönetmelik yayımlandı
00:01 NATO Savunma Bakanları Toplantısı’ndan notlar!
11:34 Pazar günü 81 ilde eş zamanlı orman temizliği yapılacak
11:06 Kocaeli Atılım Lisesi Arkadaşlığı Sahneye Taşındı
00:08 Yazı & Tura Doğaçlama Tiyatro’da Yeni Soluk
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Pfizer Gelişen Pazarlar ve Çin Medikal Çözüm Ortağı Dr. İlknur Akbulut oldu

Pfizer Gelişen Pazarlar ve Çin Medikal Çözüm Ortağı Dr. İlknur Akbulut oldu
03.08.2023
A+
A-

Pfizer ailesine 2014 yılında, 18 yıllık ilaç endüstrisi deneyimiyle Medikal Terapötik Alan Müdürü olarak katılan ve Terapötik Alan Liderliği, Dijital Medikal Liderliği ve Medikal Projeler Etkinlik Takımı Liderliği gibi görevler üstlenen Dr. İlknur Akbulut, Gelişen Pazarlar ve Çin Medikal Çözüm Ortağı olarak atandı.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency 1995 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. İlknur Akbulut, 2008 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uzman Yöneticilik Programını da tamamlamasının ardından 2015 yılında Anadolu Üniversitesi’nden Sağlık Kurumları İşletmeciliği diploması aldı. Dr. İlknur Akbulut, 2014 yılında Pfizer Türkiye’ye Medikal Terapötik Alan Müdürü olarak katıldı. Nadir Hastalıklar ve Dahili Uzmanlıklar alanlarında Terapötik Alan Liderliği de dahil olmak üzere artan sorumluklar aldı. Bu rollerde, bölgesel sorumlulukları olan medikal takımlar kurdu ve takımları genişletti. Yenilikçi dijital projelerin geliştirilmesine öncülük eden Dr. Akbulut, Medikal Projeler ve Etkinlik Takımı ile medikal yapay zekâ projelerine de liderlik ederken, Pfizer Türkiye Yelken Takımı’nın bir üyesi olarak da birçok yarışta Pfizer’e ödül getirdi.

Pfizer Gelişen Pazarlar ve Çin Medikal Çözüm Ortağı Dr. İlknur Akbulut yeni görevi hakkında şunları söyledi: “Pfizer’de bizler “bilim kazanacak” ilkesiyle çalışıyoruz. Hastalığın değil, bilimin kazandığı ve dünyanın her neresinde olursa olsun, tüm hastaların hayatlarını değiştiren çığır açan yeniliklere erişim sağladığı bir gelecek hayal ediyoruz. Tecrübemizi ve kaynaklarımızı, bilimin öncülüğü ve işimize olan tutkumuzla birleştirerek, hastaların yaşamlarını anlamlı ölçüde dönüştürmeye adıyoruz. Bir hekim olarak Pfizer’in üyesi olmaktan dolayı gurur duyuyorum.”

ULAŞ DAĞLIOĞLU2017'den bu yana Marjinalli – Marjinal Porter ...

Gazeteci* Ulaş Dağlıoğlu   

*** Pfizer Hakkında:Pfizer, 170 yıldır “hastaların hayatını değiştiren çığır açan yenilikler” hedefiyle çalışmakta, bugünün ilaç endüstrisinde yenilikçi ve yüksek teknolojili yaklaşımlarla yeni tedavilere odaklanmaktadır. Pfizer, bir yandan dünyanın en yaygın kullanılan temel sağlık ürünlerini üretip ilaç ve aşılarıyla sağlığın korunmasına katkı sağlarken, diğer yandan geleceği şekillendirecek ve hastaların en yüksek faydayı sağlayabileceği tedaviler üzerinde araştırmalar yürütmektedir. Pfizer’de kanser, kardiyovasküler hastalıklar gibi evrensel sağlık sorunlarına karşı tedaviler geliştirilirken, çok nadir görülen hastalıklara karşı mücadele için çalışılmaktadır. Üniversiteler, dernekler ve kamu ile yaptığı ortak çalışmalarla iş, yatırım ve inovasyon ortamına katkı sağlayan Pfizer, 1957 yılından beri Türkiye’de de hizmet vermektedir.www.pfizer.com.tr

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.