enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:31 Su Güvenliğinde Doğal Çevrenin Önemi Çok Büyük
09:11 Elektrik zamlarından etkilenmemenin yolu doğru yalıtım
08:54 Parkinson hastalığında tedavi yaklaşımları ve düzenli takibin önemi
08:48 Hollanda’dan mutlu bir haber: Liselerdeki imtihanlarda Türkçe dersi tercih edilebilecek!…
08:36 Kolay çizer CHP delegesi
08:36 AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı “Muhalefette boş ses çok ama görev alanlarında hizmet yok”
08:31 Ürdün’lü bir doktorun Facebook’ta yazdığı ibretlik bir yazı!…
08:24 Avrupa pazarlarında ürünlerin imhasının ardından şimdi de yurda sokulmasında zorluk yaşanıyor…
07:25 Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, 2025 yılı büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu.
23:00 Bakan Fidan: PKK silah bırakırsa bölge ülkeleri ve halkları büyük istifade eder
22:31 Yerlikaya: Kahraman polislerimiz, milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz görevde
22:24 Doğum yardımı başvuruları başladı
22:16 Bayram tatilinde kazalarda 74 kişi yaşamını yitirdi
22:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özel’e hakaret davası
21:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ortaya çıkanlar, ortaya çıkacakların habercisidir
21:22 Ticaret Bakanı Bolat, Birleşik Arap Emirlikleri’nde İş İnsanlarıyla buluştu…
20:54 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) odaklı soruşturmalara karşı düzenlenen eylemlerle ilgili toplam 20 soruşturma açıldı…
19:32 Kocaeli’nin Derince ilçesindeki, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı durdu!
19:06 Yazı Tura Tiyatro Ekibi Ramazan Sonrası İlk Oyunuyla Sahnede
18:29 CHP’li İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Işık, “Gaziemir’in ekonomik sorunlarının çözümü için Cumhurbaşkanı ile görüşmeye hazırım”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türkiye Çin Geliştirme ve Destekleme Derneği’nden Cumhurbaşkanı Tatar’a ziyaret 

Türkiye Çin Geliştirme ve Destekleme Derneği’nden Cumhurbaşkanı Tatar’a ziyaret 
07.04.2025
A+
A-

* Türkiye Çin Geliştirme ve Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve KKTC temsilcisi iş insanı Begüm Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a bir nezaket ziyaretinde bulundu.

* Detayı Haberimizde!…

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

KKTC’den Gazeteci Yurdagül ATUN’un haberine göre, Türkiye Çin Geliştirme ve Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve KKTC temsilcisi iş insanı Begüm Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a bir nezaket ziyaretinde bulundu. 

 Türkiye ile Çin arasındaki ekonomik işbirliği ve çalışmaların ele alındığı görüşmede, KKTC-Çin ilişkilerini geliştirmek adına atılacak adımlar görüşüldü. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Çin’in ekonomik ve sayısal gücü itibarıyla dünyanın en önemli ülkelerinden olduğuna vurgu yaptı. KKTC’nin en önemli ekonomik girdisinin turizm olduğuna dikkat çeken Tatar, Çinli turistleri ülkeye getirme yönünde çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi. 

Türkiye Çin Geliştirme ve Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Begüm Beyoğlu, Türkiye-Çin işbirliğinin son yıllarda çok ileri seviyelere taşındığını belirtti.

Bu önemli pazarın KKTC’nin gelişmesi adına da kullanılabileceğini vurgulayan Beyoğlu, bu konuda paydaşlarının çok hevesli olduğunu kaydetti. TC-KKTC-Çin işbirliğinin önemine dikkat çeken Beyoğlu, KKTC’nin potansiyelinin farkında olduklarını ve bu noktada üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini sözlerine ekledi. 

Doç. Dr. Yurdagül ATUN - eurovizyon - Eurovizyon | Son Dakika, İngiltere, Dünya, Avrupa ve Londra haberleri

Gazeteci Yurdagül ATUN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.